aktuelno
  OVAJ TRENUTAK JE BALKAN ČEKAO OSAM MJESECI: Bira se POBJEDNIK Pinkovih zvezdica, ne propustite večeras u 21h SPEKTAKULARNO SUPERFINALE! (VIDEO)
  Zvezdice

  OVAJ TRENUTAK JE BALKAN ČEKAO OSAM MJESECI: Bira se POBJEDNIK Pinkovih zvezdica, ne propustite večeras u 21h SPEKTAKULARNO SUPERFINALE! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Posle osam meseci velike borbe i šezdeset takmičara koji su prošli audicije, došlo je vreme da region večeras dobije četvrtu Pinkovu zvezdicu u spektakularnom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

  • icon
  • icon Autor: PinkM
  • icon
  • icon

  Kroz 35 emisija predstavilo se mnogo talentovanih kandidata, a do samog kraja takmičenja, zahvaljujući svom talentu, upornosti i posvećenosti, stiglo je desetoro najboljih.

  dražen

  Autor: pink

  Od prvog polufinala linije za glasanje su sve vreme otvorene, a samo ste vi, draga publiko, birali koje Zvezdice će proći u veliko superfinale četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

  Zvezdice

  Autor: PinkM

  Za titulu četvrte Pinkove zvezdice ovog petka će se u superfinalu boriti Ljiljana Plavšić (broj 1), Tomislav Božović (broj 3), Sara Simić (broj 7), Petar Bulatović (broj 8), Dražen Baković (broj 9), Mia Mustafa (broj 10), Teodora-Tara Stojanović (broj 11), Luka Utvić (broj 12), Teodora Marković (broj 14) i Ljuba Stanković (broj 16), a ko će to biti, odlučujete isključivo vi, SMS glasovima.

  RASPKLAKAO REGION! On je izazvao BURU EMOCIJA na samom kraju, Slavica nije mogla da zaustavi suze: LJUBO, TI SI JEDNO ČUDO! (VIDEO)

  Autor: E-Stock/Rajko Ristić

  Pobednik može biti samo jedan, zato glasajte za svoju omiljenu tako što ćete X zameniti rednim brojem takmičara kog želite da podržite i poslati:

  - za Srbiju X na broj 3010

  - za Crnu Goru X na broj 14664

  - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)CX na 091514402

  - za Makedoniju GLA(razmak)CX na 141345

  - za Hrvatsku GLA(razmak)CX na 666555

  - za Sloveniju GLA(razmak)CX na 3223

  - za Austriju GLA(razmak)CX na 0900506506

  - za Nemačku GLA(razmak)CX na 44144

  - za Švajcarsku GLA(razmak)CX na 9292

  - za Norvešku GLA(razmak)CX na 2098

  - za Švedsku GLA(razmak)CX na 72027

  - za Dansku GLA(razmak)CX na 1963

  - za Australiju GLA(razmak)CX na 19707799

  Ne propustite deset najboljih talenata na Balkanu u spektakularnom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras, u 21 čas samo na TV PinkM !